Hoe maak je een afspraak? 

BELANGRIJK BERICHT door de CORONA epidemie

Heeft u koorts en last van hoest of neusloop of niezen, kortademigheid en/of pijn op de borstkas, geur- en/of smaakverlies, dan maakt u geen afspraak online maar belt u met de praktijk om uw medische toestand telefonisch te beoordelen.

VOORLOPIG BLIJFT HET ONMOGELIJK OM ONLINE AFSPRAKEN TE BOEKEN. GELIEVE STEEDS TELEFONISCH CONTACT TE NEMEN, OOK ALS JE DRINGEND EEN ARTS NODIG HEBT. Om zoveel mogelijk onnodige contacten te vermijden vragen wij om stipt op het afgesproken uur te komen en liefst alleen te komen. Doe een mondmasker aan.

TESTEN AFNEMEN VOOR Covid-19 KAN VANAF NU IN DE TRIAGE POST (LANGE BREMSTRAAT 70) NA AFSPRAAK DOOR UW ARTS TE MAKEN. PATIËNTEN KUNNEN HIERVOOR ZELF GEEN AFSPRAAK MAKEN.Maak afspraak via internet


Lukt het niet online dan kun je bellen tussen 08 en 13 u en zal Bjoke je proberen verder te helpen.

Voor dringende zaken zijn we telefonisch bereikbaar tussen 08u en 19 u.


Wanneer kun je een huisbezoek aanvragen?

Het best kom je naar de praktijk. Bij een consultatie op de praktijk beschikken we over je elektronisch dossier en alle medische middelen om je zo goed mogelijke zorgen te verlenen. 

Geraak je niet op de praktijk omdat je te ziek bent of omdat je slecht ter been bent, kun je een huisbezoek aanvragen.


Hoe kun je een huisbezoek aanvragen ?

Omdat huisbezoeken moeilijk in te plannen zijn en veel tijd in beslag nemen, vragen wij je te bellen tussen 9u00 en 10u00 op het nummer 03/550 55 22. Wanneer je in de loop van de dag ziek wordt, bel je en kijken we of het mogelijk is diezelfde dag nog op huisbezoek te komen.


In welk gebied doen wij huisbezoeken?

We doen alleen maar huisbezoeken in Antwerpen Luchtbal.


Wat doe je als je 's avonds of in het weekend een huisarts nodig heb?

Wanneer je een huisarts nodig hebt als het centrum gesloten is en je niet kan wachten tot de dag daarop dan kun je terecht bij de huisarts van wacht. Het nummer is 0900/10 512.

Tijdens de huidige Corona - crisis kunt u tijdens het weekend tussen 8 en 20 uur het beste een arts bereiken op het nummer 03 376 95 95 i.p.v. op het vertrouwde nummer hierboven vermeld.